Zakelijk

WordPress website laten maken

Wordpress website

Je wilt een WordPress website laten maken voor je onderneming, maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken. Bij het maken van een website gaat het niet alleen maar om het ontwerp en de weergave. Tijdens de ontwikkeling van een website komt er meer bij kijken. SolidWebdesign heef als statement: ‘Een website moet bijdragen aan het succes van een onderneming’. Een wensite moet rendement opleveren, want een site is in veel situaties het eerste contact met jouw potentiële klant. Hierbij is het budget medebepalend voor de weg die je gaat bewandelen. 

1. Begin met het kiezen van de juiste domeinnaam. Je domeinnaam is jouw identiteit op het internet, en daarom wil je een naam kiezen die past bij je bedrijf. Als je alleen in Nederland actief bent gebruik dan de extensie: ‘.nl’.

Veel ondernemers stellen zichzelf de verkeerde vragen wanneer ze een website willen laten maken. ‘Wat kan ik allemaal op mijn website plaatsen?’. Maar het is helemaal niet belangrijk wat je op je website plaatst. Het belangrijkste is om na te denken over de pagina’s die nodig zijn om bezoekers te overtuigen. Wat is het doel?

Wordpress website

2. Het is daarom belangrijk dat je nadenkt over het doel van je website/webshop. Formuleer die doelen. Wil je informeren, merkbekendheid of conversie draaien? Wat wil je eigenlijk dat de bezoeker doet als hij of zij op jouw website terechtkomt?

Je hebt niet veel pagina’s nodig: een homepagina, productpagina, ‘over ons’-pagina, contactpagina en misschien een blog of nieuwspagina? Houd het simpel als dat mogelijk is, want hoe meer functionaliteiten hoe hoger de kosten.

De meeste diensten zoals huisstijl, logo, kleuren, lettertypes, design, SEO en marketing maar ook de bijpassende content worden samen met jou door een full service internetbureau verzorgd. Daarom is het heel belangrijk om een het juiste bureau te vinden waarbij jouw onderneming haar website gaat laten maken. Waarbij de onderneming zich thuis voelt. Wat past. SolidWebdesign biedt een totaalpakket met mogelijkheden gericht op de communicatie met de markt. Van het creëren van logo’s tot een complete huisstijlontwikkeling, van content tot en met je website of webshop en van communicatieplanning tot en met de online marketing. 

Website laten bouwen? SolidWebdesign. Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *