tips

Werken in de buitenlucht

Kijk jij ook ieder jaar weer zo enorm uit naar de lente en de zomer? Hou jij van de zomerse temperaturen en hele dagen buiten zijn? Dan is werken in de buitenlucht voor jou weggelegd. Werk jij momenteel op kantoor en ben je het helemaal zat? Denk dan eens aan de onderstaande beroepen!

Hovenier

Groene vingers heb jij voor een baan als hovenier wel nodig. Je werkt als hovenier nagenoeg iedere seconde van de dag in de buitenlucht. In de lente en de zomer is dit natuurlijk heerlijk, maar bedenk wel dat tijdens de overige maanden het ook flink koud kan zijn. Wil jij iets met je groene vingers gaan doen? Zie jij jezelf al tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Wordt dan bijvoorbeeld hovenier in Nijkerk. Interesse? Bekijk dan eens de website van Koushoveniers.nl.

Politieagent

Werken al politieagent is uitdagend. Geen dag is hetzelfde en je werkt veelal buiten. Achtervolgingen, maar ook gewoon een gesprek met de burger op straat. Je het wel durven! Een baan als agent is niet zonder risico’s, maar je gaat wel echt iets voor de samenleving betekenen. Je kunt bij de politie meerdere kanten op. Wordt je motoragent of politie te paard? Dan ben jij nagenoeg altijd in de buitenlucht te vinden. Houdt er wel rekening mee dat er tegenwoordig steeds meer papierwerk moet worden ingevuld. Je bent dus ook regelmatig op kantoor te vinden.

Werken in de bouw

Dakdekker. Timmerman. Elektricien. Jij werkt veelal op bouwplaatsen in de buitenlucht. Ben jij technisch aangelegd? Dan is werken in de bouw wel iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *