Zakelijk

Werk je veel met barcodes? Met barcodestickers maak je het je makkelijk

stickers drukken

In de zakelijke wereld wordt al sinds een aantal jaren volop met barcodes (ook wel streepjescodes genoemd) gewerkt. Deze barcodes zijn zoals je waarschijnlijk weet stuk voor stuk uniek. Aan de hand van zo’n code kan een systeem dan aflezen om welk product met welke eigenschappen het gaat. Voor je bedrijf is het goud waard als je een dergelijk systeem goed werkend hebt gekregen. Het is dan alleen nog zaak om de juiste barcodes snel en makkelijk op de bijbehorende producten aan te brengen. Welnu, dit zou je het beste kunnen doen met stickers, of om precies te zijn, met barcodestickers. Mocht het je wens zijn een of meerdere rollen van deze stickers te drukken, dan is het aan te raden contact op te nemen met een daarin gespecialiseerde stickerspecialist. Deze kan je zonder twijfel snel verder helpen en je in afzienbare tijd voorzien van de begeerde stickers.

stickers drukken

Om deze redenen zijn barcodestickers zo handig

Het is om de volgende redenen dat barcodestickers zo veel winst voor je bedrijf kunnen betekenen: 

  • Barcodestickers zijn snel en makkelijk te scannen en/of in te lezen. Dit omdat stickers doorgaans goed en egaal plakken en dus niet kreuken.
  • Stickers van goede kwaliteit zijn krasvast en vertonen niet snel slijtage. Dit komt doordat er een beschermend laagje over de stickers heen kan zitten. 
  • Mochten de barcodestickers op thermische wijze bedrukt zijn, dan komen de streepjes van de barcode nog beter uit de verf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *