Geen categorie

Welke fashion trends mogen niet in jouw kast ontbreken

Ieder jaar is er weer een nieuwe modeshow waarin de nieuwste trends op het gebied van fashion worden getoond. De ene trend wat gekker dan de ander. Maar over het algemeen worden een hoop trends niet zo snel opgepikt door de normale modebewuste vrouwen in Nederland. Toch zijn er bepaalde trends die altijd wel blijven hangen en een aantal jaren meegaan. We vertellen je graag over welke trends en schoenen dit zijn.

Western

De cowboy boots en laarzen zijn sinds 2019 en 2020 zo mateloos populair geworden dat we verwachten dat ze in 2021 ook nog steeds goed verkocht gaan worden. De populaire Sendra Boots zijn hier een voorbeeld van. Tegenwoordig zien we ook steeds meer merken die er voor kiezen om Western laarzen te ontwikkelen en op de markt te brengen. Zo is Sendra nu niet de enige speler op de markt. We zien nu namelijk ook dat merken als Via Vai, Bronx en Red-Rag inspelen op deze serieuze trend. Kunnen we het eigenlijk nog wel een trend noemen als heel Nederland deze stijl inmiddels wilt? Nee hoor, wat ons betreft is het een geslaagde trend!

Bikerboots

De bikerboots zijn de stoerdere boots voor vrouwen. Je hebt ze in veel verschillende varianten en kleuren. De kleuren zwart en bruin zijn toch wel het meest gekozen. Zeker zwart past het beste bij de identiteit van de bikerboots. We zien dat voornamelijk het merk Blackstone hier gigantisch goed in is en ook enorme kwaliteit weet te leveren. Zeker het proberen waard wat ons betreft.

Dierenprints

Iets wat eigenlijk altijd wel in blijft zijn de prints van dieren op schoenen. Van slangenprints tot aan nep krokodillenleer je kan het allemaal kiezen. Hoe exotischer hoe beter soms. We zien deze prints terug op sneakers, laarzen en enkellaarzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *