Zakelijk

Waar wordt het Prowise digibord gebruikt?

Prowise digibord

Tegenwoordig maken steeds meer organisaties gebruik van de mogelijkheden in de technische sector. Dit komt doordat er de laatste jaren steeds meer handige innovaties op de markt komen. Zo ook het Prowise digibord. Sinds een aantal jaar maken erg veel organisaties gebruik van het zogenoemde digibord. Echter, het kan natuurlijk zo zijn dat je nog nooit van het digibord hebt gehoord of dat je nog niet helemaal weet wat een digibord nou eigenlijk is. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier niet voor te schamen, je bent immers niet de enige. Een digibord wordt tegenwoordig gebruikt in klaslokalen en in vergaderruimtes.

Prowise digibord

Het Prowise digibord in het klaslokaal

De kans is groot dat je ooit al eens van een Prowise digibord hebt gezien. Op dit moment beschikt bijna iedere school wel over één of meerdere digiborden. Deze digiborden worden gebruikt om de leraar te ondersteunen tijdens het lesgeven. Het is door middel van deze digiborden namelijk mogelijk om de verschillende soorten lessen gemakkelijk voor te bereiden en daarnaast ook op te slaan. Ook kiezen erg veel leraren ervoor om notities te maken via het digibord. Er wordt namelijk een speciale ergonomische pen bij het bord geleverd. Deze pen zorgt ervoor dat er gemakkelijk aantekeningen op het bord geschreven kunnen worden. 

Prowise digibord

Het gebruik van een bord in vergaderruimtes

Naast dat ontzettend veel scholen gebruik maken van de digiborden, kiezen ook steeds meer bedrijven voor een digibord. In veel gevallen worden deze borden in de vergaderruimtes geplaatst. Hierdoor is het voor de mensen binnen deze bedrijven mogelijk om gemakkelijk een vergadering te leiden en aantekeningen te maken. Daarnaast is het door middel van het Prowise digibord ook mogelijk om informatieve video’s met geluid af te spelen, zoals een promotievideo.