Zakelijk

Voorkom fysieke klachten bij uw kantoorpersoneel

Als werkgever is het belangrijk dat u er voor zorgt dat uw personeel zich op een optimale manier kan focussen op zijn of haar werk. Zeker bij kantoorpersoneel is het belangrijk dat er gedacht wordt aan ergonomisch werken. In deze tijd waarin we veel thuiswerken is dit een lastigere opgave omdat u geen controle heeft over de manier van werken. Toch is daar een oplossing voor in de vorm van een ergonomisch spaarpotje voor personeel. Maar aan wat voor producten kunnen we dan denken? En hoe voorkomen we fysieke klachten bij personeel? Lees gerust even door.

Standaard

Een beeldscherm standaard is een ideale start wanneer uw spaarpotje wat minder groot is. Een beeldscherm standaard hoeft natuurlijk niet heel duur te zijn. We zien vaak wel als nadeel dat de basis beeldschermstandaraden vaak niet in hoogte verstelbaar zijn. En vaak dien je rekening te houden met de hoogte van je bureaustoel, je bureau en natuurlijk hoe groot iemand is. Dit zorgt er voor dat je soms beter voor een andere oplossing kan denken.

Monitorarm

Een monitorarm is perfect wanneer u uw personeel met twee beeldschermen wilt laten werken. Met een monitorarm kunt u heel eenvoudig uw beeldscherm in hoogte verstellen. Eigenlijk kan je vervolgens alle kanten opdraaien. Iets wat ideaal is als je wat wilt laten zien op je scherm aan een collega.

Ergonomische muis of toetsenborg

Vervolgens als de beeldschermen netjes zijn opgesteld kunt u er ook voor kiezen om personeel een ergonomische muis en of toetsenbord te laten gebruiken. Dit zijn twee onderdelen die veelvuldig gebruikt worden door de dag heen. En deze producten dienen dus van zeer goede kwaliteit te zijn. Besparen op je muis kan natuurlijk al zorgen voor een muisarm bij veelvuldig gebruik. Dit is iets waar te weinig rekening mee wordt gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *