Zakelijk

Verschillende modellen telefoonreparatie Muiden

telefoonreparatie Muiden

Er zijn veel verschillende telefoonreparatie Muiden. De populairste zijn de iPhone van apple en de Samsung reeks met een android systeem. Andere smartphone verkopers zijn onder meer OnePlus, met de OnePlus-reeks; Asus, met de ROG- en Zen-smartphones; Redmi, met de K20 Pro-smartphone, Huawei Mate en P-serie. Veel smartphones bedrijven volgen dezelfde trends op het gebied van vlaggenschip-, budget-, midrange- en Plus-smartphone varianten.

SmartProFix

Ontwerpen en trends

Smartphones volgen duidelijke trends, waaronder het verplaatsen van bepaalde onderdelen rond de telefoon om meer ruimte te maken voor het scherm. Dit zijn enkele trends op het moment: Biedt twee of drie versies van een telefoon die passen bij de ingangspunten van het vlaggenschip, middenklasse en budget, Het beeldscherm meer ruimte laten innemen op de telefoon, Zo veel mogelijk van de rand van een telefoon verwijderen, Weg van de notch -stijl implementatie van het houden van de camera, luidspreker en andere sensoren op een bovenste gedeelte van de telefoon, Bewegen van de camera in het lichaam om omhoog te worden geduwd door een mechanische motor.

De camera verplaatsen naar een gat in het scherm.

Verplaats het rooster van de oortelefoon luidspreker naar gebieden zoals een bovenste sleuf van de telefoon, Implementeren van vingerafdruklezers onder het scherm, Gezicht ontgrendelen, Vernieuwingsfrequentie van 90-120 Hz, IP68 waterbestendigheid classificaties, Glazen achterkant voor draadloos opladen, Omgekeerd draadloos opladen, Snel opladen, Virtuele assistenten, Nachtmodus voor camera’s, Uitfasering van de implementatie van de koptelefoon aansluiting, Ondersteuning voor dubbele simkaart, Displays, Smartphones gebruiken vaak LCD-schermen in hun beeldschermen; OLED-schermen komen echter steeds vaker voor en hebben de voorkeur van de meeste smartphonefabrikanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *