Geen categorie

Veilig je producten vervoeren

Wikkelmachine

Wil je zorgen dat je producten veilig op de plaats van bestemming aankomen? In dozen, los, of verpakt in folie samen op een pallet. Om ervoor te zorgen dat de dozen of producten niet van de pallet afvallen tijdens het vervoer kun je de pallet wikkelen in folie, hierbij zorg je ervoor dat de producten vast komen te staan op de pallet. Met een wikkelmachine kun je dit doen, omdat de machine de folie strak om je producten of dozen heen doet staan deze stevig op het pallet. 

Wikkelmachine

Eenvoudiger en sneller verzendklaar maken 

Met een wikkelmachine zorg je ervoor dat je goederen sneller en eenvoudiger verzendklaar worden gemaakt, door de machine efficiënt in te zetten ben niet niet alleen sneller maar ook voordeliger klaar. Je stelt zelf in hoe strak de folie om de pallet heen moet zitten, voor ieder product heeft het bedrijf de goede machine om je goederen te wikkelen. Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de intensiteit van het gebruik, gebruik je de machine maar een paar keer per dag of de hele dag door. 

Wikkelmachine

Verschillende soorten wikkelmachines

Wat voor wikkelmachine je ook zoekt, bij pacomaeurope.com zijn er verschillende modellen die stuk voor stuk een andere werking hebben. Ben je op zoek naar een machine die half automatisch werkt, of een complete wikkelstraat waarbij je niets meer hoeft te doen. Het bedrijf levert niet alleen de wikkelmachine, maar stelt deze ook voor je in zodat je direct ermee kunt werken. Wat voor wikkelmachine je ook wenst, ieder exemplaar kan aangepast worden aan de wensen voor je bedrijf.