tips

Veilig een uitbouw bouwen

Bouwstaalmatten

Veel mensen die meer ruimte willen in hun woning laten een uitbouw bouwen of bouwen er zelf een. Het belangrijkste onderdeel is de fundering en de vloer waarop de uitbouw gebouwd moet worden, zijn deze twee elementen stabiel dan zal de rest ook veilig gebouwd kunnen worden. Door gebruik te maken van bouwstaalmatten in het bouwwerk, weet je zeker dat de vloer voldoende druk en trekkrachten op kan nemen zodat deze niet scheurt. Welke matten je precies nodig hebt, kun je het beste uit laten rekenen door een constructeur, deze kan dit exact doen zodat je veilig kunt bouwen.

Bouwstaalmatten

Afscheiding in de tuin

Bouwstaalmatten worden tegenwoordig niet alleen gebruikt in de bouw, in de tuin worden de matten ook steeds populairder als afscheiding. Je kunt de matten namelijk perfect combineren met houten schuttingen, door om en om een mat toe te passen en daar mooie bloemen en planten door te laten groeien. Op deze manier heb je een schitterende afscheiding van je tuin, je moet er alleen wel opletten dat je de gegalvaniseerde soort neemt om te gebruiken. De geroeste vorm geeft namelijk af wanneer deze vochtig wordt bij een bui regen, je planten en bloemen worden ook bruin. Bij de gegalvaniseerde mat is hier geen sprake van.

Kant en klare betonelementen

Vandaag de dag worden veel bouwwerken gebouwd met kant en klare elementen, deze komen aan op de bouw en worden alleen nog in elkaar gezet. De binnenkant van bijvoorbeeld de woning hoeft dan alleen nog afgewerkt te worden, in de kant en klare elementen is ook gebruik gemaakt van bouwstaalmatten om de wanden te verstevigen. Zo zijn de elementen te gebruiken en kunnen direct trekkrachten worden opgenomen in het bouwwerk, zowel wanden en vloeren worden uitgerust met de matten. Worden de vloeren in het werk gestort, dan worden de matten door de betonstaalvlechter op de juiste wijze in de vloer aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *