Geen categorie

Tijdelijk geen auto?

shortlease

Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen. Je hebt tijdelijk even geen auto. Deze moet voor een tijdje naar de garage, of je hebt als gezin tijdelijk even een tweede auto nodig. Er zijn zat redenen. Bij Blankert Shortlease heb je de mogelijkheid om tijdelijk een auto te leasen.

Shortlease

Shortlease, wat is dat nou precies?” Bij leasen zit je altijd aan een contract vast voor een bepaald aantal jaar. Daar zit jij als klant misschien wel helemaal niet op te wachten. Je hebt een auto maar tijdelijk nodig, voor een maandje, of misschien hoogstens een paar maanden. Hier heeft Blankert Shortlease dus de shortlease voor. Je kunt een auto leasen voor een korte tijd en elke dag opzeggen. Let op, je moet de auto wel minstens een maand leasen. Dit kan overigens zakelijk, maar ook zeker particulier.

De merken

“Allemaal leuk en aardig dat shortleasen, maar ik zit niet te wachten op een Renault Twingo, ik wil alsnog wel graag een grote auto.” Geen probleem! Ook dit kan bij Blankert Shortlease. Blankert Shortlease heeft namelijk diverse merken in zijn assortiment, van Audi en BMW tot aan Citroën en Peugeot, voor ieder wat wils dus.

De prijs

“Klinkt allemaal goed, maar het zal dan wel niet te betalen zijn.” Nou, dat valt wel mee. de tarieven liggen uiteraard iets boven de normale tarieven voor het leasen. Daarentegen heb je wel als voordeel, dat je iedere dag de auto op kunt zeggen. Bij een normaal lease-contract zit je er altijd mee dat je hier voor 2 of vaak zelfs meer jaar aan vastzit. Dit terwijl het dus vaak niet eens nodig is. Hiervoor biedt de shortlease dus echt een uitkomst. Bekijk ook:

Shortlease zzp

Shortlease zakelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *