Geen categorie

Soorten hekwerken voor bedrijven

Er zijn ontzettend veel bedrijven met een hekwerk als omheining. Maar niet alleen gebruiken bedrijven het hekwerk voor het pand, denk ook aan werkzaamheden waar bedrijven hekwerk voor nodig hebben om te plaatsen. We maken in deze blog onderscheid in de meest populaire hekwerken die worden ingezet voor bedrijven. 

Spijlenhekwerk

Zoals we al zeiden wordt hekwerk ook ingezet als omheining voor bedrijven. Spijlenhekken zijn veel gebruikte hekwerken die een strakke en moderne uitstraling hebben. Dit is een sterk soort hekwerk en past bij ieder bedrijfspand. Zoals de naam als zegt is het hekwerk gemaakt met spijlen waar er tussen iedere spijl wat ruimte zit, zodat je nog steeds zicht hebt op het bedrijfspand. 

Gaashekwerk

Een iets goedkoper hekwerk is gaashekwerk. Dit is een flexibele omheining en wordt ook wel genoemd als harmonicagaas. Het gaashekwerk wordt gemaakt van gevlochten metalen geplastificeerde draden. Het nadeel van dit hekwerk is echter dat het beklimbaar is. Wil je er dus voor zorgen dat het veilig is? Zorg er dan voor dat er boven dit hekwerk prikkeldraad loopt!

Bouwhekwerk

Daarnaast gaven we ook aan dat bedrijven hekwerk gebruiken voor het verrichten van werkzaamheden. Wanneer er op een terrein volop gewerkt wordt en er ook voertuigen worden gebruikt voor deze werkzaamheden, worden er in de meeste gevallen bouwhekken ingezet. Je kunt deze bouwhekken huren als je voor een bepaalde tijd deze hekken nodig hebt. Daarbij kun je ook gaan voor ander tijdelijk hekwerk. We geven je als tip om voor hekwerk huren te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *