Zakelijk

Sleutelhangers bedrukken: handige en efficiënte marketingtruc

sleutelhangers

Weggeefartikelen bedrukken en deze vervolgens gratis uitdelen aan mensen waarvan je goede hoop hebt dat deze in de toekomst klant bij je worden. Al vele jaren is dit een beproefde manier om reclame te maken en ondanks de niet te stuiten opmars van de digitale wereld wordt deze methode nog altijd volop toegepast. De grote vraag is wel nog elke keer voor welk type product je als ondernemer dan kiest om gratis weg te geven. Het is wellicht legitiem om voor serieuze, grote cadeaus te gaan, maar dit wordt dan wel al snel een kostbare aangelegenheid. Aangezien het bij deze wijze van promotie maken vooral gaat om het opbouwen van een betere naamsbekendheid is het dus misschien verstandiger om voor kleinere, goedkopere producten te gaan die je dan vervolgens in veelvoud kunt uitdelen. Sleutelhangers zijn wat dit betreft perfect. Mooi meegenomen van sleutelhangers is ook nog eens dat dit bijzonder nuttige voorwerpen zijn waar iedereen er wel een paar van in gebruik heeft.

sleutelhangers

Voor welke soorten sleutelhangers kun je zoal kiezen?

Wanneer je als bedrijfsleider ervoor kiest om een partij sleutelhangers te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, dan kun je bijvoorbeeld voor de volgende soorten sleutelhangers kiezen:

  • Blanco sleutelhangers zonder verdere opsmuk, waar jouw boodschap dus de volledige aandacht kan opeisen.
  • Sleutelhangers met een winkelwagenmuntje eraan vastgemaakt. Het interessante hieraan is dat men snel geneigd zal zijn deze sleutelhanger echt te gaan gebruiken, want in de supermarkt is dit natuurlijk reuze handig.
  • Sleutelhangers met een flesopener eraan gemonteerd. Ook deze exemplaren zullen snel verkozen worden om te gaan gebruiken. Zeker op feesten en partijen komt zo’n opener uiteraard goed van pas. En hoe gunstig is het dat elke keer als een flesje door middel van deze sleutelhanger wordt geopend de naam en/of het logo van je bedrijf prominent in het blikveld komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *