CadeauZakelijk

Pakket naar Spanje versturen

Geplaatst

Wanneer je iemand kent in Spanje heb je wellicht eens met het idee gespeeld om hier een pakket naar toe te sturen. Bijvoorbeeld wanneer iemand geëmigreerd is en lekker eten uit Nederland mist. Dit kan je dan in een pakket opsturen. Maar ook wanneer je als bedrijf zakelijke contacten in het buitenland hebt stuur je misschien wel eens pakket naar Spanje. Een pakket versturen naar spanje kan ingewikkeld klinken. Maar dat is het zeker niet. Je kan namelijk online bij veel verschillende transporteurs terecht. Zorg ervoor dat je van tevoren even goed uitzoekt met wat voor bedrijf je het wil laten verzenden. Vooral wanneer je waardevolle spullen naar het buitenland verstuurd. Ook wanneer je een heel groot pakket verstuurd is het handig om te weten wat dat kost en hoe het proces verloopt. Je wilt namelijk niet dat je te horen krijgt van de andere persoon dat het pakket nooit aangekomen is. Dat zou heel erg zonde zijn en ook jammer van jouw tijd. Zorg dus dat je weet met wat voor bedrijf je in zee gaat. 

 

Kosten berekenen

Bijvoorbeeld bij Boekuwzending kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je kan namelijk van tevoren de kosten berekenen via hun verzendtool. Hierdoor weet je van tevoren voor welke kosten je komt te staan. Een pakket naar Spanje sturen kan al vanaf 17,50 euro. Om de exacte prijs te weten moet je nog wat meer gegevens invullen. Daarna wordt de prijs zichtbaar. Dit kan fijn zijn als je niet plotseling meer wil betalen dan je van tevoren had verwacht. Nadat je hebt berekend hoe duur het gaat worden kan je een afspraak maken zodat een chauffeur het pakket bij jou thuis komt afhalen. 

 

Groot pakket versturen

Dit kan heel fijn zijn, vooral als je een groot pakket wilt versturen. Je hoeft hier dan niet zelf mee op de fiets naar een verzendpunt te fietsen. Onder een groot pakket wordt een pakket verstaan met een omvang groter dan 300 centimeter. Ook kan je een lang pakket versturen, dit geld wanneer een zijde langer is dan 175 centimeter. De kosten van een groot pakket liggen vaak wel wat hoger, maar ook deze kan je van tevoren berekenen met de online tool. Ook kan je zelf kiezen met wat voor vervoer jouw pakket naar Spanje wordt gestuurd. Er kan namelijk verschil zitten tussen snelle maar vaak ook wat duurdere transporten en wat langzamere en goedkopere verzendingen. Maak hier dus de juiste keuzes in en dan regelt het verzendbedrijf de rest! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *