Cadeau

Op zoek naar een nieuwe aansteker? Ga voor een BIC

Aansteker

Precieze cijfers zijn hier misschien niet over te geven, maar een vermoeden uitspreken kan wel: waarschijnlijk is er in nagenoeg ieder huishouden in Nederland wel minimaal één functionerende aansteker aanwezig. En nee, lang niet al deze mensen zijn incidentele of verstokte rokers. Je kunt een aansteker namelijk altijd plotseling eens nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin opeens het licht of zelfs de elektriciteit uitvalt. Dan moet je blij zijn dat je toch in staat bent wat kaarsjes aan te steken om toch nog wat licht te hebben. Als je over een relatief ouderwets gasfornuis beschikt heb je een aansteker ook nodig. Nadeel van aanstekers is dat deze ‘op’ kunnen raken. Of beter gezegd: dat het vloeistofreservoir op een gegeven moment leeg is. Een nieuwe aansteker aanschaffen is dan het enige dat je kunt doen. Aan te raden is dan om een van de BIC aanstekers te kopen. Hieronder lees je waarom aanstekers van BIC zo goed zijn.

Aansteker

Wat maakt BIC aanstekers eigenlijk zo goed?

Ten opzichte van andere soorten aanstekers hebben BIC aanstekers deze pluspunten te bieden:

  • BIC is een bedrijf dat nooit aan de veiligheid van zijn producten tornt. Ze vermarkten dan ook alleen producten die aan alle eisen voldoen.
  • Productiefouten of fouten die zelfs de veiligheid in het geding kunnen doen brengen worden door BIC uitgesloten door na de productie de aanstekers nog eens individueel te testen.
  • De aanstekers van BIC hebben een vorm die uniek te noemen is. Het zijn hoe dan ook handzame dingetjes. Dit alles is het gevolg van de moderne apparatuur waarmee BIC te werk gaat.
  • BIC produceert alles in eigen huis, zonder samenwerking of ‘bemoeienis’ van derden. Voordeel hiervan is dat er efficiënt gewerkt wordt. Dat merk je naderhand dan ook aan de gunstige prijzen van hun aanstekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *