tipsZakelijk

Op zoek naar een bedrijfsvlag?

vlaggenmast

Op zoek naar een vlag of een banier met jouw bedrijfslogo? Dan ben je bij Dekker Vlaggen aan het juiste adres. Dekker Vlaggen levert vlaggen en banieren in alle soorten en maten.

Zeefdruk

Zeefdruk is een vorm van doordruk. Het is in feite een moderne variant van sjabloondruk. Hierbij wordt inkt via een bepaald ontwerp op het doek gedrukt. Er wordt een zeefraam gemaakt en deze wordt op het textiel gelegd. Vervolgens wordt de inkt erop gedaan en deze wordt met een rakel uitgesmeerd. Op zoek naar Nederlandse vlaggen? Of een vlaggenmast?

Full color

Full color is een manier van digitaal printen. Hiervoor wordt altijd gebruik gemaakt van CMYK-kleuren. Die letters staan voor Cyaan, Magenta, Yellow en Key (zwart). Met deze vier basiskleuren kan elke mogelijk tint gecreƫerd. Het voordeel hiervan is dat de kleuren niet gemengd worden, maar overal ter wereld wordt nummering gehanteerd, hierdoor krijg je altijd hetzelfde kleurresultaat. Full color wordt naast dat het te gebruiken is voor textiel, het voordeel dat het ook te gebruiken is voor allerlei andere soorten drukwerk.

Mast nodig?

Ook voor een mast kun je goed terecht bij Dekker Vlaggen. Ook masten zijn er in verschillende soorten, maten, hoogtes en diktes. Zo heb je ook nog een onderscheid in cilindrische masten en conische masten. Cilindrisch houdt in dat de mast overal dezelfde dikte heeft. Vaak zie je dit bij bedrijven of moderne woningen. Conisch wordt gezien als de meer traditionele mast. Deze is onderaan iets dikker en naar boven toe wordt deze iets smaller. Dus denk ook hier goed over na tijdens je aankoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *