Geen categorie

Niet vies van vuile handen?

Er zijn een aantal banen waarvan je denkt: “Dit werk zou ik voor geen goud willen uitvoeren”. Toch zijn dit vaak de jobs met een aantrekkelijk salaris. Daarnaast zijn het de banen waarbij mensen niet vaak in de rij staan en je dus een grote kans hebt om de baan te krijgen. Ben je niet bang om je handen vuil te maken? Bekijk dan eens onderstaande banen.

Lijkschouwer

Als kind droom je er niet van om lijkschouwer te worden. De doodsoorzaak achterhalen is specialistisch werk en niet alledaags. Toch is het een beroep waar je wel echt een verschil mee kan maken. Ook zal je op iedere verjaardag opvallen. Daarnaast verdien je behoorlijk meer dan de modale medewerker.

Loodgieter

Als loodgieter ben jij niet te vinden op de meeste aantrekkelijke plaatsen. Als loodgieter werk je aan afvoerbuizen en werk je aan een verstopt riool. Wil jij werken als loodgieter en sta jij binnenkort een riool te ontstoppen in Amersfoort? Bekijk dan eens de vacatures op rioolverstopt.nl. Een voordeel is het salaris (zeker als zelfstandige) en natuurlijk de waardering.

Balsemer of begrafenisondernemer

Naast lijkschouwer, bestaan in hetzelfde ‘rijtje’ ook balsemer of begrafenisondernemer. Een balsemer werkt voor een begrafenisondernemer en baart overledenen op. Een baan waarvoor je een leuk zakcentje krijgt. De begrafenisondernemer richt zich meer op de praktische en administratieve werkzaamheden bij een overlijden. Het contact met de naaste familie maakt de baan zwaar. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer banen waarbij jij je niet vies moet zijn van vuile handen. Banen waarbij je vaak voor anderen een grote impact hebt. Wil jij het verschil maken en goed verdienen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *