Bedrijven en Bedrijfsleven

Massage aan huis in Amsterdam van een ervaren therapeut

Als moeder van twee kinderen en part time werkende vrouw, moet ik mijn uren goed indelen. Het kwam dan ook helemaal niet uit toen ik een blessure opliep tijdens een wedstrijd hockey. Ik speel namelijk altijd in de weekenden een wedstrijd en kreeg een bal op mijn voet. Dat was behoorlijk balen. Ik voelde meteen al dat het mis was. Het eerste wat mij te doen stond was om een massage aan huis in Amsterdam te regelen. Ik was namelijk met de blessure niet in staat om elders heel te gaan en was erg gebonden aan huis. Een massage aan huis in Amsterdam van een goede therapeut was dan ook iets waar ik voor moest kiezen. Een goede vriendin van me vertelde over massage aan huis in Amsterdam door Roberto Valencia. Dit is een massage therapeut die echt weet wat hij doet. Het is bovendien iemand die veel ervaring heeft en dat was voor mij heel erg belangrijk. Aangezien ik voelde dat de blessure die ik had opgelopen echt wel serieus was, wilde ik wel kiezen voor een massage aan huis die echt van hoge kwaliteit was en van iemand die weet wat hij doet. Een massage aan huis in Amsterdam was voor mij echt de perfecte oplossing. Bij Roberto Valencia kun je als je klachten hebt terecht voor een massage aan huis in Amsterdam. Ik had zelf een blessure, maar je kunt ook bij Roberto aankloppen voor andere massages zoals: 

  • Pressure Point massage;
  • Zwangerschapsmassage;
  • Ontspanningsmassage.

Massage aan huis in Amsterdam van een ervaren therapeut

Massage aan huis in Amsterdam gewoon om mezelf iets cadeau te doen

Aanvankelijk kwam ik dus in contact met Roberto doordat ik een blessure had opgelopen. Hij hielp me met massage aan huis snel van mijn klachten af. Doordat hij precies wist wat ik nodig had, herstelde ik heel erg snel van mijn klachten. Een massage aan huis in Amsterdam kun je niet enkel en alleen maar boeken op het moment dat je een blessure hebt, je kunt dus ook kiezen voor een massage aan huis in Amsterdam als je lekker wilt ontspannen. Ik kan je vertellen dat dit een heel erg goed idee is als je wel eens een beetje aan het stressen bent en even de boel de boel wilt laten. Een massage aan huis in Amsterdam is echt genieten. Ik ben inmiddels zwanger van mijn derde kindje en zit al in de zesde maand dus ik heb al een flinke buik. Aangezien ik zo te spreken was over massage aan huis in Amsterdam van Roberto, kies ik tegenwoordig ook steeds vaker voor een massage aan huis in Amsterdam om lekker even een uur te ontspannen. Het levert me namelijk altijd heel erg veel rust op.

Ga naar RobertoValencia.nl

De eerste keer dat Roberto  bij mij thuis kwam om een massage te verzorgen, voelde ik me meteen al heel erg op mijn gemak en ik heb een hele hoop vriendinnen die kiezen voor de massages van Roberto en die daar allemaal heel erg over te spreken zijn. Aangezien Roberto een gevoelsmens is, weet hij precies wat je nodig hebt en daarom werken de massage ook preventief voor klachten. Veel mensen lopen met pijn rond in de rug en schouders bijvoorbeeld doordat ze veel zitten in een bepaalde houding achter de computer. Dat is zonde, en als je dan niet voor voldoende beweging zorgt, kan het al snel misgaan. Het is echt een dikke aanrader om op de website robertovalencia.nl eens te kijken naar de mogelijkheden van een massage van Roberto. Je zult er echt heel erg van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *