Geen categorie

Live chat service Handel & Groothandel

In de handel en groothandel is de live chat van een toegevoegde waarde. In deze branche is er sprake van vaak veel concurrentie tussen de bedrijven. Als het desbetreffende bedrijf een live chat op de website zou hebben, zijn de 72 uur per week beschikbaar voor de klant. Dit wordt door de klant als een goede klantenservice gezien en hiermee kan een bedrijf zich onderscheiden.  
In de handel en groothandel komt het vaak voor dat er grote bestellingen worden gedaan. Als een klant eerst informatie kan verkrijgen doormiddel van de chat, zal er eerder een bestelling worden gedaan.  

Door de live chat service kan een bedrijf erg veel tijd een moeite besparen aan het beantwoorden van informatieve vragen. Daarnaast ontvangt een bedrijf zonder er iets voor te doen warme leads, waar ze alleen nog maar de sale hoeven te maken.  
Aan het begin van een samenwerking vraagt Chatkracht altijd om een kenniscentrum in te vullen. Hierdoor heeft Chatkracht alle benodigde informatie om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Daarnaast mag de klant uiteraard zelf kiezen hoe wij omgaan met vragen van een klant en hoe de klant bijvoorbeeld moet worden aangesproken.  

Een groot voordeel van de live chat op een website, is dat de klant op een laagdrempelige manier in contact kan komen met het bedrijf. Van de websitebezoekers start 3 tot 5% een chat. Doordat Chatkracht pakt de chat binnen 30 seconden oppakt, wordt de klant snel verder geholpen.  

Voor de handel en groothandel is de live chat service dus een toegevoegde waarde. Het desbetreffende bedrijf wordt ontlast van informatieve vragen. Omdat er in de ze branche vaak grote bestellingen worden gedaan, is de live chat service een handige tool. Het bedrijf onderscheidt zich daarnaast ten opzichte van de concurrenten door de live chat 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *