tips

Kunstof tank voor verschillend gebruik

opslag tanks

Voor het opvangen van regenwater werden vroeger regentonnen gebruikt, tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van kunststof watertanks. Het water wat opgevangen is kun je gebruiken om de tuin water te geven, maar ook om de toilet mee door te spoelen. Het is zonde om schoon drinkwater te gebruiken hiervoor. De tank kun je naar wens boven of onder de grond plaatsen, bij Rotterdam Plastics zijn er verschillende soorten en maten tanks beschikbaar in de webshop.

Watergeven op het land

Je hebt het vast wel eens gezien, een boer die zijn gewassen water geeft met een grote watertank op een aanhanger. Vaak zijn deze tanks uitgevoerd met tussenschotten, om te voorkomen dat de gehele inhoud van de tank gaat klotsen. Dit is niet alleen vervelend, het is ook nog eens gevaarlijk voor de stabiliteit tijdens het rijden met de tank. Tevens is het ook handig, mocht er een deel vervuild zijn is het niet nodig om de hele tank schoon te maken. Bij Rotterdam Plastics kun je over iedere tank alle informatie vinden.

watertank

Overal een watertank voor

In de webshop van Rotterdam Plastics kun je voor veel verschillende doeleinden een watertank vinden, of dit nu is voor de tuin of om het water in de camper op te slaan. Maar ook vloeistoffen als koelvloeistof in de auto, wordt bewaard in een kunststof tank. Maar een septictank is ook heel goed mogelijk, wat voor tank je ook zoekt je kunt deze bij dit bedrijf krijgen. Vraag gerust naar informatie als je niet direct vindt wat je zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *