tips

Je pasjes en contanten gemakkelijk bij de hand met een pashouder of portemonnee!

We doen tegenwoordig erg veel online. Zo kunnen we online onze administratie en financiën regelen, maar zul je ook nog altijd pasjes en wellicht zelfs contant geld hebben. Een portemonnee is hiervoor het perfecte accessoire. Zo kun je kiezen voor een uniek en luxe portefeuille, een leren portemonnee, de standaard en goedkope portemonnees en zijn er ook portemonnees die speciaal gemaakt zijn om je te beschermen tegen skimming, het ongewenst uitlezen van pasjes. 

Je gebruikt een portemonnee in het algemeen als een houder voor papier- en muntgeld. Ook pasjes kun je hier makkelijk in bewaren en heb je zo alles bij de hand. Door het ruime assortiment aan verschillende soorten portemonnees zul je gemakkelijk een perfect accessoire kunnen uitkiezen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een pashouder, welke veel kleiner en compacter zijn. In dit blog vertellen we je er meer over!

Een luxe en uniek accessoire voor heren

Een portemonnee gebruiken we natuurlijk om onze papieren, contanten en andere bescheiden in te bewaren. Voor velen maakt het niet uit hoe deze eruit ziet, maar kan het ook dienen als een luxe accessoire. Zo zul je namelijk met een leren portemonnee veel meer uitstralen dan met een goedkope, leren portemonnee. Het klinkt misschien heel gek, maar wanneer je tijdens een chique date of op het terras je luxe portemonnee pakt, zegt dit toch erg veel over je outfit en jou als persoon.

Nu zijn er portemonnees waar je zowel je papieren, briefgeld en muntgeld in op kunt slaan, maar kun je ook kiezen voor een portemonnee die dient als een mapje waar je alle pasjes in kunt bewaren. Het aanzicht en de uitstraling is wellicht hetzelfde, maar is er toch echt een groot verschil in de indeling. Gebruik je nu alleen maar pasjes en heb je eigenlijk helemaal geen contact geld? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar een pashouder!

Kies voor een pashouder!

Portemonnees zijn er perfect accessoire voor het bewaren van belangrijke papieren, pasjes en contant geld, maar kan het ook juist erg onhandig zijn. Heb je bijvoorbeeld alleen maar pasjes in gebruik en wil je niet met een grote portemonnee lopen? Dan is een pashouder ideaal!

Een pashouder heeft eigenlijk precies dezelfde functionaliteiten als portemonnees en wordt deze gebruikt om eigendommen in te bewaren. Echter gebruik je deze nu alleen voor het bewaren van je pasjes! Steeds minder mensen gebruiken namelijk nog contant geld, maar zullen we nog wel pinnen en is het soms noodzakelijk om onszelf te identificeren. Met een pashouder zul je hier al je identiteitskaarten, betaalpassen en andere pasjes van winkels kunnen bewaren en zijn deze ook overzichtelijk te pakken. De pasjes zijn netjes geordend en zul je na het openen alle pasjes in de pashouder zien, pak je deze gemakkelijk en zal het niet meer voorkomen dat de pasjes uit je portemonnee zullen vallen!

Iets voor jou? Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van portemonnees en een pashouder. Kijk naar de functionaliteiten, het gebruiksgemak en de kleur, waarna je de gewenste keuze maakt en het accessoire direct in gebruik kunt nemen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *