Geen categorie

Lekker even eruit? Kies uit veel verschillende hotels

Wil je er, in eigen land, even lekker op uit? Even je huis en je thuiswerkplek achter je laten? Dan kun je veel verschillende hotels vinden in allerlei prijsklasses. In veel verschillende regio's en plaatsen. Met ontbijt en diner of met alleen ontbijt. Het is maar net wat je wilt. Momenteel is het erg lastig om een avondje uit te gaan. Of, liever gezegd, onmogelijk. De horeca is gesloten en gezellig bij de buren om de koffie wordt al afgeraden. Toch kun je in veel hotels nog steeds terecht. Zij houden, natuurlijk, wel alle coronamaatregelen van de Overheid en het RIVM streng in de gaten. Zo kan het zijn dat hotels nog steeds open zijn en jij en je partner een heerlijke (korte) vakantie in eigen land kunnen beleven.

Hotels in veel regio's in Nederland

Woon je in het noorden van Nederland en zou je graag eens naar het zuiden gaan? Woon je aan de kust en wil je eens ongestoord een flinke boswandeling kunnen maken? Dan zijn er veel hotels waar je uit kunt kiezen. Het is momenteel wel zo dat je, voor je gaat boeken, heel eerlijk moet zijn naar jezelf. Is het nu de moeite waard om naar de andere kant van Nederland te reizen of is het verstandiger om te wachten? Het kan allebei. Als je met eigen vervoer gaat, kan er heel veel. Wil je met het openbaar vervoer? Dan staan die hotels er volgend jaar ook nog!

Een weekendje weg met de meiden

Dat was, tot maart 2020, heel gewoon. Je bekeek met elkaar verschillende hotels en legde alle opties naast elkaar. De prijzen, de extra's, noem maar op. Momenteel kun je een meidenweekend wel op je buik schrijven. Dat gaat nu even niet, jullie komen immers niet uit hetzelfde huishouden en zouden daarom continu met een mondkapje en op 1,5 meter afstand van elkaar moeten blijven. Maar dat neemt niet weg dat je wel alvast voorpret kunt beleven! Ga toch op zoek naar de beste hotels en prik alvast een datum voor volgend jaar. Hebben jullie iets om naar uit te kijken!

Uit eten gaat even niet

Maar in veel hotels is een prima restaurant te vinden. En wanneer je blijft overnachten en een arrangement boekt, dan kun je daar nog steeds gebruik van maken. Je zult wat vroeger moeten eten dan je gewend bent, want om 20.00 uur gaat onherroepelijk de drankenkast op slot en de tap dicht. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je thuis moet blijven. Dat is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *