tips

Hoe geef je jouw tuin een betere uitstraling?

De lente is weer begonnen dus dat betekent weer dat we lekker in de tuin kunnen klussen! Helemaal in deze tijd hebben wij de zonnestralen en ontspanning even nodig. Om extra te genieten kan je jouw tuin een nog betere uitstraling geven. Om je tuin een nieuwe look te geven zul je echt niet je hele tuin hoeven om te bouwen. Je kan dit zo duur maken als je zelf wilt. In deze blog geven wij je tips voor het mooier maken van je tuin.

Begin bij je schutting

De schutting in je tuin bepaald voor een groot deel de uitstraling van de tuin. Heb je bijvoorbeeld een houten schutting? Dan kan een verf of beits beurt de schutting in 1 keer een hele andere uitstraling geven. De wat donkere kleuren als grijs en zwart zorgen voor een wat strakkere look. Kijk goed rond naar de mogelijkheden en kijk wat bij jouw tuin past. 

Werk de containers weg

Dit kennen we waarschijnlijk allemaal wel: je loopt de tuin in en het eerste wat je aandacht trekt zijn de containers die erg opvallend in de tuin staan. Dit is natuurlijk geen mooi gezicht en verpest de uitstraling van de tuin. Om dit probleem te verhelpen kan je de kliko laten ombouwen. Zo heb je nu bijvoorbeeld kliko ombouw van kunststof. Kijk op de website www.in-garden.nl voor meer informatie.

Verlichting

We sluiten de blog af met verlichting. Licht speelt een grote rol bij de uitstraling van een tuin. Met een hanglamp, sfeerverlichting en lampjes kom je al een heel eind. Zorg ervoor dat je tuin gezellige verlichting heeft als je voor een betere uitstraling wilt zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *