Geen categorie

Het belang van een PWA developer voor jouw webshop

Een bedrijf kan niet meer zonder webshop. Wellicht alleen de lokale puzzelwinkel bij jou om de hoek, maar voor de rest kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder een webshop. Voor b2b bedrijven geld dit ook, deze verkopen waarschijnlijk niet altijd producten maar een goede website blijft essentieel. Het lastige aan een webshop is dat de onlinewereld en het zoekgedrag van consumenten continue veranderd. Niet alleen zijn wij meer online gaan kopen gedurende de pandemie maar wij zijn ook veel meer gaan kopen via onze telefoons. Nog lang niet alle websites zijn perfect afgestemd op het iOS en Android telefoons. Een PWA developer kan hierbij helpen. PWA is namelijk onmisbaar geworden voor iedereen die een webshop begint en omdat het vaak een complex proces is, is een PWA developer wel erg handig.

 

Je kan ook voor een b2b webshop Magento gebruiken

Niet alleen b2c bedrijven hebben baat bij Magento en een PWA developer, ook kan een b2b webshop Magento gebruiken. Een b2b bedrijf dat veel in bulk verkoopt zoals verpakkingsmaterialen kan ook veel baat hebben aan een PWA developer. Waarschijnlijk worden grote aankopen niet gedaan op een telefoon, maar potentiële klanten zullen zeker via telefoons zoeken naar potentiële winkels waar ze kunnen kopen. Men twijfelt soms aan het feit of een webshop of website voor een b2b bedrijf net zo belangrijk is als voor een b2c bedrijf. Men kan ook voor een b2b webshop Magento gebruiken. Magento is namelijk zo ingericht om de klantenreis volledig in te richten. Voor een b2b klant is dit misschien wel belangrijker dan bij een b2c bedrijf. Een PWA developer kan helpen bij het optimaliseren van de website voor Android en iOS gebruikers. Omdat meer dan vijftig procent van alle aankopen via een telefoon wordt gedaan is dit zeker een belangrijk onderdeel. Het is het ook meer dan waard om hier een ervaren persoon voor in te schakelen.

 

Klantreis is alles

Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer een website te lang laad of verkeerd is ingericht, de klant heel snel weg is. Waarschijnlijk kent u dit zelf ook. Als u op een website komt dat langzaam laad of niet werkt ben je heel snel weer weg. Een PWA developer helpt dit te voorkomen. PWA maakt het namelijk mogelijk om de website te optimaliseren zonder wijzigingen in je backend te maken. Dit betekent dat de website werkt voor elk platform. Dit maakt de mobiele ervaring van klanten optimaal waardoor ze een veel betere klantenreis zullen hebben. Zeker in de b2b-branche verlaat een potentiële klant direct je website als deze niet werk. Daarom is een PWA developer wel een juiste investering, ook in de b2b-branche. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *