Zakelijk

Een prachtige garagevloer

Showroomvloer

Werk je in een garage dan wil je niet dat binnen de kortste keren de vloer onder de vlekken zit door olie en andere smeermiddelen die er worden gebruikt, daarnaast moet de vloer natuurlijk eenvoudig zijn te onderhouden. Met een vloeistofdichte vloer weet je zeker dat je de ideale showroomvloer in je bedrijf hebt liggen, geen last meer van vocht en andere vloeistoffen die in de vloer trekken. Randen en spleten komen in de vloer niet voor vanwege de lasnaden die worden gebruikt, voor de garage thuis is de vloer ook zeer geschikt. 

Showroomvloer

Verspil geen tijd aan kostbaar onderhoud

Het is niet de bedoeling dat je iedere week of maand veel tijd en geld kwijt bent aan het onderhoud van de showroomvloer, met takensbedrijfsvloeren ben je nooit veel tijd en geld kwijt, de vloeren zijn namelijk onderhoudsvrij. Iedere onderhoudsvrije vloer is bestand tegen chemische middelen en gaat erg lang mee, de combinatie van producten waar de vloer uit bestaat maakt de vloer enorm sterk. Onderhoud en veel kosten kwijt aan schoonmaken is niet meer nodig, je hebt niet alleen een mooie vloer maar ook een voordelige in onderhoud.

Veilig werken op de werkvloer

De vloer van je garage kan er natuurlijk wel zo uitzien als een showroomvloer, toch moet deze veilig zijn om op te werken voor je personeel. Als er maar kans is dat je mensen door vloeistoffen kunnen vallen, gebeuren er binnen de kortste keren de ergste ongelukken. Bij een vloer van takensbedrijfsvloeren werk je altijd veilig door de antislip laag op de vloer, zelfs wanneer er water op de vloer komt wordt deze niet glad. Voor bezoekers en medewerkers een fijne en veilige gedachte, ook vetten en oliën trekken niet in de vloer. Op deze manier heb je niet alleen een veilige vloer, maar ook een mooie schone vloer zonder vieze vlekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *