Zakelijk

Een naaimachine op maat

industrie naaimachine

Bij het kopen van een industrie naaimachine heb je natuurlijk een exemplaar op maat nodig, wat ga je er precies mee doen en welke stoffen moet je ermee bewerken? Habraken is de specialist op het gebied van de industriële naaimachines, niet alleen voor de verkoop maar ook het onderhoud ervan. Voor een goed advies kun je bij de specialist zeker terecht, niet alleen voor nieuwe machines maar ook voor gebruikte naaimachines zit je hier goed. De bekende merken komen zeker in het assortiment voor, merken die hebben bewezen alleen kwaliteit te leveren tijdens het werken ermee.

industrie naaimachine

Op zoek naar een specifiek exemplaar?

Ben je op zoek naar een specifiek merk of exemplaar en kun je deze niet in ons assortiment vinden? De specialisten van Habraken helpen je om een ander model industrie machine te vinden die aansluit bij je wensen. Met een gebruikt model bespaar je op de kosten, in de regel zijn de machines net zo goed als een nieuw model. Iedere industriële machine die binnenkomt wordt grondig gecontroleerd en zonodig weer in topconditie gebracht. Zo weet je zeker als je een gebruikte machine koopt je ook kwaliteit koopt.

industrie naaimachine

Ook voor aankoop van een machine

Heb je een industrie machine en wil je daar om een of andere reden vanaf of gebruik je die niet meer? Habraken neemt ook machines over, natuurlijk moet de machine wel zijn werk nog naar behoren doen. Zie je in de webshop een machine waar je interesse in hebt dan is deze in de meeste gevallen snel leverbaar, de meeste exemplaren hebben zij namelijk op voorraad. Ook voor onderdelen moet je bij het bedrijf zijn, met meer dan 15.000 onderdelen vind je altijd wel het goede onderdeel voor jouw machine om er weer goed mee te kunnen werken. Een kijkje nemen in de showroom met de verschillende modellen is natuurlijk ook altijd mogelijk.