Techniek

De verschillende openstaande vacatures civiele techniek

vacatures civiele techniek

Op dit moment zijn er veel verschillende openstaande in veel uiteenlopen sectoren. Er zijn voornamelijk veel openstaande vacatures in de technische sector. Dit komt doordat de techniek razendsnel groeit. Hierdoor zijn er dus meer mensen nodig. Daarnaast is het ook nog eens zo dat er meer mensen met pensioen gaan, dan dat er jaarlijks van school afkomen. Hierdoor is de kans groot dat er in veel sectoren in de techniek een tekort blijft aan personeel. Dit zal dus ook gelden voor de civiele techniek. Jaarlijks ronden er erg weinig studenten de opleiding civiele techniek af. Hierdoor zijn er erg veel openstaande vacatures civiele techniek. 

Groei mogelijkheden

Verschillende functies

Het zal niet voor iedereen helemaal duidelijk zijn wat de civiele techniek nou eigenlijk inhoudt. Dit komt voornamelijk doordat er maar weinig mensen zijn die daadwerkelijk in deze sector werken. Daarentegen zijn er wel erg veel mensen die aan het werk zijn in de bedrijfstakken rondom de civiele techniek, zoals de betonbouw. Ondanks dat de sector nog maar weinig bekendheid heeft, zijn er toch veel verschillende openstaande vacatures in de civiele techniek. Zo zijn er functies als uitvoerder en projectleider. 

Verschillende functies

De functie van een uitvoerder

In de civiele techniek zijn er veel verschillende functies. Je hebt namelijk een verschil tussen het personeel dat voornamelijk binnen aan het werk is en de voorbereidingen doet voor de werkzaamheden buiten, zoals inkoop en het maken van plannen. Daarnaast zijn er ook nog de mensen die buiten alle werkzaamheden uitvoeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door grondwerkers. Om de grondwerkers en de bestellingen in goede banen te leiden, maken bedrijven gebruik van een uitvoerder. Een uitvoerder heeft veel kennis van de praktijk, maar is daarnaast ook erg betrokken bij de inhoud van de opdracht.