Cadeau

De lekkerste borrel snacks

Op een vrijdag middag lekker borrelen met je collega’s op het werk of op zaterdag avond een borrel met je vrienden bij jou thuis, een borrel is altijd gezellig. Een heerlijk alcoholisch of non-alcoholisch drankje en natuurlijk gezelligheid maakt een borrel compleet. Maar van al dat kletsen, lachen en drinken krijg je natuurlijk ook honger. Een goede borrel snack om indruk mee te maken op je gasten is dus niet te missen, en de opties voor borrelsnacks zijn echt eindeloos.

Noten en zoutjes

Bij drankjes zoals bier en wijn of andere zoetere drankjes zoals bijvoorbeeld en cocktail heb je als snel van al dat zoets trek ik wat zouts. Noten en zoutjes zijn dan ook heerlijk bij de borrel. Denk aan verschillende zoutjes met bijvoorbeeld een kaassmaak, of verschillende soorten chips. Ook kan je verschillende soorten noten kopen, je kan dan kiezen voor gezouten of ongezouten noten. Door verschillende soorten noten te nemen heb je een goede afwisseling. Vaak zijn pinda’s die je zelf moet pellen ook een succes, dit geeft een gezellig gevoel omdat je dat kan doen terwijl je met zijn alle aan het kletsen bent en het is ook nog eens lekker.

Borrelplank

Een goed gevulde borrelplank is altijd heerlijk, en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Vul de borrelplank met verschillende soorten kazen, worstjes zoals bijvoorbeeld chorizo en vul de plank aan met zowel zoete als zoute olijven. Ook kan je hierbij vers gebakken brood serveren met verschillende dips. Denk hierbij aan een olijven tappenade, aioli, kruidenboter, een pesto-spead en ga zo maar door. De opties zijn eindeloos en de gasten zullen smullen. Wat een borrelplank bijzonder kan maken is wanneer de snacks passen bij bijvoorbeeld de wijn of het bier wat er die avond geschonken wordt, op deze manier creëer je een geweldige smaken sensatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *