Geen categorie

Coronatest nodig?

coronatest

Behoefte om je te laten testen? Dan ben jij bij How Are You Diagnostics aan het juiste adres. Ga je op reis of heb je een andere reden om je te laten testen. Dan kun je jezelf dus laten testen bij How Are You Diagnostics. Het gaat overigens niet om een sneltest, maar gewoon een reguliere coronatest. Het enige verschil is dat je bij een test door de GGD wel klachten moet hebben om je te mogen laten testen. Bij HAYD is dit niet nodig.

PCR-test voor reizigers

Heeft u een reis gepland staan, dan zul je met een negatieve test aan moeten kunnen tonen dat je geen corona hebt. Dit kan natuurlijk maar zo eens voorkomen. Je hebt geen klachten. Je voelt je niet verkouden, of bent niet constant aan het hoesten en je beschikt nog steeds over je smaak en reuk. Tja, het lijkt er inderdaad op dat je geen corona hebt, maar toch weet je het niet honderd procent zeker. Zonder klachten mag je je niet laten testen door de GGD. Hierdoor moet je dus op zoek naar alternatieven. Hiervoor biedt HAYD de uitkomst. Betaalbare coronatesten zonder of met zeer korte wachttijd.

Voordelen

De resultaten van de test ontvang je al binnen 36 uur. Deze kun je zien op How Are You Diagnostics. Hierbij ontvang je een gratis reisverklaring, gezondheidsverklaring en een certificaat. een afspraak maken kan gemakkelijk online. De PCR-test is door de RIVM goedgekeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *