Financieel

Beleg slim in zilver

zilver kopen

In de toekomst is het heel goed mogelijk dat zilver net zoveel waard kan worden als goud, simpelweg omdat het schaars kan worden. in technologische producten wordt zilver in de toekomst alleen maar meer gebruikt. Wil je zilver kopen dan is dit dus een slimme inbestering voor later. Zilver kun je goedkoop kopen, er wordt verwacht dat het veel waard wordt. Voor de lange termijn is het zeker te overwegen om hierin te investeren, zeker wanneer de tijden economisch onzeker worden.

Bepaal je eigen strategie

Momenteel koopt China erg veel zilver op, door zilver kopen doe je een strategische zet. Grote hoeveelheden edelmetaal worden door banken in het oosten gekocht. Zilver zal worden gebruikt in veel producten en onderdelen die worden gebruikt op de technische markt. Komen er financieel onzekere tijden aan dan kun je zilver gebruiken om jezelf mee in te dekken. Waar goud de koopkracht behoudt, kun je met zilver de koopkracht versterken. De koers van zilver moet je niet zien op korte termijn, denk eraan als lange termijninvestering.

zilver kopen

Zilver veel voordeliger als goud

Helaas wordt zilver niet meer gezien als geld waardoor het in de loop der jaren veel voordeliger is geworden als goud. Het zilver wat er is wordt voor het grootste gedeelte al gebruikt. Zilver kopen blijft een verstandige beslissing, want de vraag ernaar zal alleen maar toenemen in de toekomst. Mede omdat de vraag in producten steeds groter worden waar zilver in is verwerkt. Nu is het nog relatief goedkoop om te kopen, dit zal straks anders zijn als het edelmetaal schaarser wordt.