Geen categorie

Alle voordelen van een Hikvision camerasysteem op een rijtje

Eén van de belangrijkste pijnpunten die vele jaren bestond met betrekking tot een alarmsysteem met camerabewaking was terug te vinden in het feit dat de beelden verplicht lokaal moesten worden gecontroleerd. Dat was vooral vervelend omdat mensen bijvoorbeeld op vakantie of onderweg de beelden niet konden bekijken. Tegenwoordig is daar gelukkig verandering in gekomen. Tegenwoordig is het dan ook mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamd Hikvision camerasysteem. Het gaat hierbij om een alarmsysteem dat gebruik maakt van “over IP” camera’s waardoor je zonder probleem vanop afstand je woning in het oog kan houden. Wil je hier meer over te weten komen? Dan moet je vooral even de onderstaande informatie grondig doornemen.

1.) Je kan een keuze maken uit heel wat verschillende camerasystemen 

Wanneer je, je gaat verdiepen in het aanbod van het merk Hikvision zal je al snel tot de vaststelling komen dat er menig aantal verschillende oplossingen in terug te vinden zijn. Daarbij kan je kiezen voor het gebruik van een enkele camera of kan je gebruikmaken van een complete cameraset. De optie waarvoor je uiteindelijk zal kiezen is in de praktijk sterk afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij dient er voornamelijk rekening te worden gehouden met: 

  1. Hetgeen je allemaal in beeld wenst te brengen; 
  2. Over welke kwaliteit het beeldmateriaal moet beschikken; 
  3. Welk budget je beschikbaar hebt voor het kopen van je camerasysteem; 

Ongeacht de antwoorden die je zal geven op de hierboven gestelde vragen, je kan er in de praktijk altijd van op aan dat het merk Hikvision perfect aan al je eisen tegemoet zal weten te komen.

2.) De camerasystemen werken volledig draadloos 

Een belangrijke verbetering in vergelijking met vroeger is dat het tegenwoordig mogelijk is om gebruik te maken van camerasystemen die geen kabels vereisen. Dit geldt ook voor de systemen die door Hikvision op de markt zijn gebracht. Voor al deze systemen geldt in de praktijk dat ze volledig draadloos gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan je ze eenvoudig overal in huis of in bijvoorbeeld een bedrijfspand integreren zonder dat je daarvoor hak- en breekwerken moet uitvoeren. Is ook dit voor jou dus met andere woorden een belangrijke eis? Dan zal je kunnen vaststellen dat de camerasystemen van Hikvision ook daar perfect aan weten te voldoen.

3.) Raadpleeg met Hikvision overal en altijd de actuele toestand in je woning

Voor heel wat mensen geldt dat ze tegenwoordig veel vaker onderweg zijn dan vroeger. Bovendien kan er in de praktijk ook worden vastgesteld dat we niet alleen vaker op vakantie gaan, maar we ook nog eens langer in het buitenland verblijven. In al deze verschillende gevallen zal je graag op de hoogte willen blijven van de situatie bij je thuis of op bijvoorbeeld je kantoor. Wel, dat behoort vanaf nu perfect tot de mogelijkheden door gebruik te maken van één van de oplossingen die het merk Hikvision voor jou in petto heeft. De camera’s zijn allemaal “over IP” bereikbaar wat ervoor zorgt dat je de beelden overal en altijd kan raadplegen. Het mag dan ook duidelijk zijn, er zijn heel wat goede redenen aan te halen waarom het de moeite waard is om een Hikvision camerasysteem te kopen.

Ben je toch op zoek naar een ander systeem? Kijk dan eens naar het Ajax alarmsysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *