Cadeau

2 auteurs van christelijke boeken voor jouw kinderen

Christelijke boeken

De kerstvakantie staat weer voor de deur. De tijd voor de kinderen om even tot zichzelf te komen en even niet aan school te denken. En hoe kan dat nou beter dan door het lezen van een boek? De kerstdagen staan symbool voor de geboorte van Jezus Christus. Daarom geven wij in deze blog een opsomming van 2 auteurs die christelijke boeken schrijven. Lees de blog door en laat je inspireren!

Laura Zwoferink

Ben je op zoek naar christelijke boeken voor kinderen? Dan ben je bij Laura Zwoferink aan het juiste adres. Ze is namelijk een populaire schrijfster van christelijke (voor)lees- en kijkboeken. Ze weet in boeken altijd een goede balans aan te brengen. Hierbij kun je denken aan bijbelse verhalen met woord en beeld. Houd je van illustraties? Dan zijn de boeken van Laura Zwoferink uiterst geschikt. Hierdoor kun je namelijk de Bijbelse boodschap overbrengen op kinderen. Boeken van deze schrijfster kun je kopen bij Christelijke boekhandel De Pelgrim.

Ben de Raaf

Wil je je kinderen graag spannende christelijke boeken lezen? Dan kun je ook kiezen voor de christelijke boeken van Ben de Raaf. Deze schrijver heeft veel boeken geschreven. De meest bekende zijn de boeken van de Bardo-serie en de Politie-serie. Ben de Raaf vindt veel christelijke kinder- en jeugdboeken niet sterk, omdat de christelijke boodschap niet op een subtiele manier is verwerkt in het verhaal. Hierdoor komt het verhaal vaak niet realistisch over. Daar heeft Ben de Raaf verandering in gebracht. De boeken zijn enorm spannend. Toch is de christelijke boodschap er op een natuurlijke manier in verweven. Met deze schrijver kun je uren leesplezier beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *